sessie

met mensen

Sorry, this page is only available in Dutch.

Stel
je vindt een steen,
bekrast, beschadigd en dik onder de modder.
Je gaat ‘m schuren, borstelen, polijsten
en beetje bij beetje komt z’n natuur tevoorschijn.
En dan zie je de kern:
je hebt een diamant in handen…

Ben je benieuwd wat je lijf je wil vertellen?
Verlang je ernaar meer op je intuïtie te durven vertrouwen?
Snak je naar leven in waarachtigheid?

Graag wil ik je bijstaan om dit te verwezenlijken.
Ik bied

Healing – doorstromen van energie en in balans brengen van lichaam en geest
Reading – waarnemen van informatie in het energieveld
Quantum Touch –verhoging van de levenskrachtenergie
Quantum Allergy – opsporen en herstellen van allergieën en verstoringen
Intuitive Solutions® – versterking van je eigen intuïtie met behulp van kaarten

Al deze werkwijzen stimuleren je zelfgenezend vermogen: fysiek, mentaal, emotioneel en metafysisch. Hierbij komen lichaam en geest in balans, komt wezenlijke informatie aan het licht en worden onderliggende kwesties opgeschoond. Mijn rol als healer is om dit proces te faciliteren.
Elke sessie beoogt je weer te verbinden met je natuurlijke zijn, en je vitaliteit te laten stromen in samenhang met het leven om je heen.

Een sessie is behulpzaam voor volwassenen en kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. Een sessie is zinvol op alle levensgebieden zoals: gezondheid; werk; zingeving; relaties; voeding; scholing; opvoeding; wonen, enzovoort.

hoe verloopt een sessie
sessie op de praktijk

Je kan komen met een concrete aanleiding of met iets als “wat is er aan de orde in mijn leven nu” (zie ook de onderwerpen waarmee mensen komen).

Ik stem me af op de subtiele energie-lagen en vraag toestemming aan je energieveld om hierin waar te nemen. Als ik die niet krijg, kijken we of er eerst iets anders nodig is.
Als ik wel toestemming krijg, begin ik met een globale impressie van je aura (energieveld) als geheel en je chakra’s (energierotondes) en wat hierin nodig is.
Het kan zijn dat je zelf met een uitgesproken voorkeur voor een methode (healing, reading, enz) komt, en ik kan dit ook aan je energieveld vragen.

Meestal is de healing of reading op enige afstand van het lichaam, soms is het met aanraking. Alleen met jouw toestemming.

Zo komen we bij een reading spelenderwijs aan je centrale onderwerp toe en ontspint zich een vraag en antwoord spel. Soms blijken andere thema’s voorrang te vragen.
Bij een healing kan de hele sessie zich in stilte afspelen. Ook lopen de methodes vaak door elkaar en vullen elkaar aan. Ook naar wat je zelf het plezierigste vindt.

Een sessie duurt ongeveer een uur. Ik hou in de gaten of je energiesysteem de informatie en healing kan opnemen en verwerken. Soms is je onderwerp in één sessie opgehelderd, soms zijn meerdere sessies nodig.

De sessies op de praktijk vinden corona-proof plaats.

online sessie

Een skype- of zoom-sessie verloopt grotendeels hetzelfde.
Bij een online-sessie krijg je tevoren een mail met precieze instructies, zoals in een rustige ruimte zonder afleiding te gaan zitten.

ervaringen

“Ik kon alles goed plaatsen: heel helder en treffend. Ik vind dat je het heel prettig doet. Met lichtheid, in contact, en trefzeker.”

“Interessant te zien hoe Katinka de informatie ontvangt en dan gelijk doorgeeft, en probeert over te brengen in de context volgens de omstandigheid. Zonder dat ik veel had verteld, kwam het thema dat bij mij vooral speelde toch aan bod. Een fijn gevoel dat de informatie die Katinka (kreeg en) gaf dus oprecht is. Ook een goede sfeer.”

“Ik vind het fijn hoe je mij benadert en dat er een ongedwongen sfeer is tijdens de sessies. Ik voel me erg op mijn gemak bij jou.
De informatie die tijdens de sessies aan het licht komt, is soms in eerste instantie wat vaag/onherkenbaar. Nadat jij dan enige vervolgvragen hebt gesteld aan het universum/ het systeem aarde (of iets anders???), is de informatie altijd duidelijk en ben ik tijdens de sessies tot nu toe nog nooit naar huis gegaan met een vraag. Vaak heb ik ook het gevoel dat ik na een sessie met een verhelderde blik naar de werkelijkheid kijk.  Na afloop van (vrijwel) alle sessies merk ik dat ik meer geaard ben, dat is erg fijn. Vaak geef je mij ook tips/oefeningen mee. Ik vind het altijd fijn een sessie bij je te hebben gehad.”

“Je bent rustig en was duidelijk op mijn welzijn gericht. Dat was fijn, het gaf me het gevoel in goede handen te zijn. Het is bijzonder dat je geen anamnese afneemt. Dat lijkt me heel goed.”

“Prettig, deskundig, warm, betrokken. Het beeld van de groene worteltjes, de uitspraak dat het eigenlijk al helemaal goed is, de handen op mijn buik: ze brengen me iedere keer opnieuw weer tot rust en eigenliefde.”

Zorgzaam, veel ruimte voor mijn vraag en accepterend, met humor en lichtheid. Het is ook gewoon plezierig. Er is nu meer rust in mijn relatie.”

tarieven

per sessie (op de praktijk of online)
standaard tarief €70,-;
zakelijk tarief (hoog inkomen; werkgever betaalt; enz) €80,-;
sociaal tarief (bodeminkomen; student; enz)) €50,-.
halfuur sessie online €40,-/€45,-/€30,-.

Als je iemand doorstuurt (mens of dier), krijg je je volgende sessie €5,- korting.
Bedragen zijn vrijgesteld van BTW.