over Katinka

Mijn naam is Katinka van der Eerden. Na een werkzaam leven in onderwijs, agogisch en cultureel werk kwam ik, tijdens een jarenlange ziekteperiode, in aanraking met energetisch werk. Dit was een ware ontdekking!
Het healingproces had een enorm effect op mijn gezondheid, en het uitvoeren van healing en reading voelde als thuiskomen. Al snel kwamen andere mensen, en dieren, op m’n pad voor een reading of healing. Het werk bleek me als gegoten te zitten.

Ik prijs me gelukkig dat ik anderen mag bijstaan om dit boeiende pad naar ware aard en waarachtigheid te ontdekken en aan het licht te brengen.
Plezierig en heerlijk om te doen!

De natuur is voor mij een bron van inspiratie. De veerkracht en het herstelvermogen van de natuur en de verbinding tussen uiteenlopende wezens in de natuur raken me diep. De kwaliteiten van de natuur inspireren me deze krachten ook bij mezelf aan te boren.
En elke keer weer word ik weer verrast door de creativiteit van levende wezens als antwoord op de uitdagingen van het leven, ieder naar eigen aard en in verbinding met het leven om zich heen. Het opent nieuwe perspectieven. Het maakt me blij dit door te geven aan anderen.
Dit alles brengt vitale rust. En ik blijf me verwonderen…

 

Een aantal van mijn opleidingen:
School voor Mens en Intuïtie in Amersfoort (lightworker);
Quantum Touch Trainingen Nederland (Q-Touch, Q-Allergy, Q-Animals);
Wildernisschool De Kleine Wilg (jaaropleiding nature awareness).
Hiernaast deed en doe ik diverse cursussen en workshops en blijf ik me bijscholen en ontwikkelen.

 

De mandala’s op deze site zijn van eigen hand.